Met ons onderzoek vinden we de kern. We geven inzicht door informatie, inspiratie en oplossingen i te maken. We hebben ruime ervaring in deskresearch, kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Het combineren van verschillende methoden maakt ons onderzoek sterk. De gevonden uitkomsten uit de ene methode wordt getoetst in de andere methode.


Voorbeelden van onze onderzoeken zijn effectstudies, procesevaluaties, doelgroepanalyses, gebruikers- en klanttevredenheidsonderzoek. Bij het gebruik van digitale vragenlijsten slagen we er in een zeer hoge respons te behalen.

We gaan de diepte in en krijgen inzicht in de achtergronden en motivaties van mensen. Wij doen dit door interviews af te nemen, groepsgesprekken te houden en de doelgroep te observeren.

Met deskresearch halen we uit de vele beschikbare informatie het bruikbare eruit en maken dit toepasbaar voor uw onderzoeksvraag. We maken hiervoor gebruik van databases, wetenschappelijke literatuur en websites.

Onze isearch projecten

 

Volg gratis de webinar procesevaluaties

Wie nauw betrokken is bij een interventie heeft veel ervaringskennis. Maar heeft u weleens de tijd genomen om de interventie kritisch onder de loep te nemen? Weet u wat de sterke elementen van de interventie zijn? En waar nog kansen liggen voor verbetering? Een procesevaluatie kan de ervaringen van direct betrokkenen bevestigen, weerleggen of verhelderen. Dat levert inzicht en handvatten. Een procesevaluatie is dus een manier om het beste uit je interventie te halen. 

Om interventie-ontwikkelaars, uitvoerders of andere betrokken professionals te voorzien van de nodige informatie en handvatten voor de uitvoering van een gedegen procesevaluatie, wil iresearch haar kennis en ervaringen graag delen tijdens twee webinars. Het webinar volgen doet u gemakkelijk via uw PC, laptop of iPad, thuis of op uw werkplek. Bovendien is deelname geheel kosteloos.

 
 

Meer weten over isearch? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

 
 
naam *
naam