GGD West-Brabant - Gezondheidsonderzoekers

isupporter Joëlla van de Griend ondersteunt in 2018 verschillende projecten binnen de afdeling Onderzoek van GGD West-Brabant. Deze projecten gaan over o.a. Positieve Gezondheid, eenzaamheid bij ouderen, jeugdgezondheidszorg en middelengebruik onder jongvolwassenen. Binnen deze projecten neemt Joëlla verschillende taken op zich, zoals de dataverzameling van kwantitatieve en kwalitatieve data en het analyseren en rapporteren van de resultaten. 

In 2017 ondersteunde isupporter Geke van Dick de afdeling Onderzoek bij de GGD West-Brabant al. Ze werkte mee aan en adviseerde bij verschillende (onderzoeks-)projecten over bijvoorbeeld gezondheidsthema's, veiligheidsbeleving, positieve gezondheid, jeugdgezondheidszorg en beleidstransities. Binnen deze projecten verzorgde Geke onder andere het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeken, het analyseren en rapporteren van resultaten, het schrijven van projectplannen en het verzorgen van trainingen. 

GGD WEST=brabant over geke

GGD WEST=brabant over geke


"Aan Geke hebben we een fijne collega gehad die zeer goed werk heeft geleverd. Wij zijn heel tevreden over isupport. Het isupport netwerk bestaat uit een mooie club mensen die veel deskundigheid in huis hebben. Hierdoor is de tijdelijke inzetbaarheid van een collega heel gemakkelijk en snel."