Maag Lever Darm Stichting - Medewerker Wetenschappelijk onderzoek

isupporter Geke van Dick heeft voor ruim een half jaar de Maag Lever Darm Stichting ondersteund als medewerker wetenschappelijk onderzoek. Ze had verantwoordelijkheid voor de werkzaamheden binnen het gehele subsidietraject; van het uitzetten van de call tot aan de afronding van een project. Binnen het gehele traject hield zij zich bezig met het doorvoeren van procesoptimalisaties. Daarnaast was zij intern het aanspreekpunt voor de vertaalslag van wetenschappelijk onderzoek naar het brede publiek.

"In een half jaar hebben we als team veel kleine resultaten en grote mijlpalen behaald;
daar krijg ik energie van!"

"Het gaf mij veel voldoening om mijn steentje bij te kunnen dragen aan een organisatie die zich met hart en ziel inzet voor alle maag-, darm- en leverpatiënten. Direct vanaf de start kreeg ik de kans om mijn frisse indrukken en daaruit volgende kansen te delen met het team en veranderingen door te voeren. Het team stond open voor vernieuwen en doorontwikkelen. De combinatie van leren over en meewerken aan de gehele subsidieprocedure, het analyseren van het proces, het doorvoeren van optimalisaties en het uitwerken van toekomstplannen sprak mij erg aan. In een half jaar hebben we als team veel kleine resultaten en grote mijlpalen behaald; daar krijg ik energie van!"

Geke deelt haar ervaringen

Geke deelt haar ervaringen

De maag lever darm stichting over iresearch

De maag lever darm stichting over iresearch


"Bij isupport denk ik aan enthousiasme, betrokkenheid en een frisse blik. De snelle inzetbaarheid, goede prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke service zijn sterke punten van isupport. Geke was snel up to speed, zelfstandig, nauwkeurig en daarnaast ook al snel in staat verbetermogelijkheden aan te dragen en door te voeren. Daarnaast was zij ook nog een vrolijke en hardwerkende collega."

"Bij isupport denk ik aan enthousiasme, betrokkenheid en een frisse blik."