Diabetesfonds - Projectleider MODY en gezonde leefstijl

isupporter Nicolette Warmenhoven ondersteunde het Diabetesfonds als projectleider. De projecten waren gericht op MODY (Maturity Onset Diabetes of the Young) en de bevordering van een blijvende gezonde leefstijl, specifiek bij vrouwen met zwangerschapsdiabetes. Voor beide projecten heeft zij gesprekken gevoerd met experts, stakeholders en (mogelijke) samenwerkingspartners om te komen tot een plan van aanpak. Deze gesprekken werden opgevolgd door een Invited Expert bijeenkomst, op basis waarvan de plannen van aanpak zijn opgesteld.

GGD Gelderland-Zuid

isupporter Malou Timmers heeft op diverse afdelingen van de GGD Gelderland-Zuid beleidsondersteuning geboden, zoals Jeugdgezondheidszorg, Algemene gezondheidszorg, Gezondheidsbevordering en de afdeling Openbare Geestelijke Gezondheidszorg/Meldpunt Bijzondere Zorg. 

 
GGD GELDERLAND-ZUID OVER IRESEARCH

GGD GELDERLAND-ZUID OVER IRESEARCH

iresearch zet hun mensen niet af bij de deur, maar blijft betrokken.

De beleidsmedewerker van iresearch die ons is komen versterken was jong, enthousiast en bekwaam. Ze was in staat zich snel in nieuwe materie te verdiepen en te bekwamen, en kon daardoor direct op een overstijgend niveau aan de slag met nieuwe producten die voor de GGD ontwikkeld moesten worden. Vanuit iresearch werd zij hierin ook goed ondersteund. iresearch zet hun mensen niet af bij de deur, maar blijven betrokken. We zijn erg tevreden!

NPHF Federatie voor Gezondheid - Junior Beleidsmedewerker

Collega Gôkky Zeinstra ondersteunde de NPHF Federatie voor Gezondheid als junior beleidsmedewerkers. De NPHF vertegenwoordigt organisaties die gezondheid als uitgangspunt en richtsnoer nemen en die zich inzetten voor preventie, gezondheidsbevordering en -bescherming. Gôkky ondersteunde onder andere bij de projectgroepen van de NPHF, de organisatie van de NPHF lezing en ledenbijeenkomsten.

NPHF OVER GÔKKY

Ik verwachtte veel van haar en ben daarin nooit teleurgesteld.

Ik heb Gôkky aangenomen omdat ze naast de lijst mooie praktische ervaringen, een frisse en adequate indruk maakte. Ik verwachtte veel van haar en ben daarin nooit teleurgesteld. Ze heeft mijn verwachtingen meer dan waargemaakt: ze was snel en tegelijk degelijk, leergierig, en al spoedig ook anticiperend en initiërend. Daardoor kon ik haar ook steeds meer werk toevertrouwen wat ze geheel zelfstandig tot de gewenste resultaten bracht. Daarbij was ze, niet onbelangrijk, een plezierige teamspeler met een warme collegiale belangstelling.