is een bureau voor gezondheidsvraagstukken. Wij maken ons sterk samen met organisaties, overheden en bedrijven voor een gezond en welleven van mensen.

figuur+ontdekken+ontwikkelen+organiseren.png

Ontdekken

Wij ontdekken en verkennen het doel, de behoefte en de doelgroep. We geven inzicht door mee te denken, mee te voelen en mee te werken. We maken informatie, inspiratie en oplossingen simpel.

Organiseren

We organiseren de praktische uitvoering en de implementatie. We gaan de diepte in en krijgen inzicht in de achtergronden en motivaties van mensen. Wij doen dit door interviews af te nemen, groepsgesprekken te houden en de doelgroep te observeren.

Ontwikkelen

We ontwikkelen plannen, aanpakken en producten en zoeken de juiste partners. Met deskresearch halen we uit de vele beschikbare informatie het bruikbare eruit en maken dit toepasbaar voor uw onderzoeksvraag.

 
isupport.jpg

Wij bieden tijdelijke ondersteuning aan in allerlei vraagstukken. Ons team bestaat uit ervaren onderzoekers, adviseurs, gespreksleiders en beleidsmakers die met een frisse blik met jouw uitdaging aan de slag gaan.
Wij maken informatie, inspiratie en oplossingen simpel door meedenken, meevoelen, meeleven en meewerken.

Voordelen isupport

  • tijdelijke ondersteuning
  • ervaren professionals
  • één aanspreekpunt
  • support van alle isupporters en iresearch